Save the date: 29 mei 2019 Dag van de Multifunctionele Landbouw

Bent u ondernemer in de multifunctionele landbouw? Of bent u op een andere manier praktisch bezig met bijvoorbeeld zorglandbouw, agrarisch natuurbeheer of plattelandslandstoerisme? Kom dan woensdag 29 mei naar de ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’!  

De Dag van de Multifunctionele Landbouw staat in het teken van het thema ‘Verbindend Ondernemen’. Er komen diverse interessante sprekers, workshops, en er is ruime gelegenheid voor contact met collega-ondernemers en andere betrokkenen. Daarnaast zal ook het ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit aanwezig zijn in de persoon van mevrouw Sonnema, directeur-generaal Argo en Natuur, ten behoeve van de installatie van het LNV Platform Multifunctionele Landbouw.

Op de Dag van de Multifunctionele Landbouw zullen ook de nieuwe monitoringcijfers bekend gemaakt gaan worden. Momenteel worden de laatste omzet- en impactcijfers van de multifunctionele landbouwsectoren onderzocht. Wageningen Economic Research (WEcR) heeft deze taak op zich genomen en neemt u mee in de bekendmaking van de nieuwe cijfers.

Kortom, een dag om inspiratie op te doen en kennis op te frissen. Dus reserveer in uw agenda woensdag 29 mei ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’!

Agrifirm gaat educatieboeren ondersteunen

Agrifirm gaat Platform Boerderij Educatie Nederland ondersteunen. Een samenwerkings-convenant werd maandag 4 februari jongst leden ondertekend tijdens het congres over boerderijeducatie op Aeres Hogeschool Dronten. De komende drie jaar werft de...

Nieuwe voorzitter Boerderij Educatie Limburg

Boerderij Educatie Limburg (BEL) heeft een nieuwe interim-voorzitter, te weten Pieter van Melick. Pieter volgt hiermee Emiel Verhaegh op als voorzitter van de educatieboeren in Limburg. Pieter heeft bestuurlijke ervaring als hoofdbestuurder van de...