Boerderij Educatie Limburg ontvangt Gezondheidsprikkel

Bij de IJsbaan in Horst heeft de Gezondste Regio 2025 tijdens een druk bezochte netwerkbijeenkomst afgelopen dinsdag Boerderij Educatie Limburg beloond voor hun ‘gezonde’ initiatief.

Uit handen van de leden van de Raad van Gezondheid ontvingen van de 21 aanmeldingen vijf projecten een cheque van duizend euro. In december volgend jaar vindt weer zo’n netwerkbijeenkomst plaats en dan mag Boerederij Educatie Limburg laten zien wat ze met het geld heeft gedaan.

In Noord-Limburg worden jaarlijks vele gezonde evenementen en mooie gezonde initiatieven ontplooid door burgers, organisaties en samenwerkingen. Gezondste Regio 2025 juicht deze activiteiten toe en wil dit ook graag laten zien. Daarom worden de ‘Gezondheidsprikkels’ ieder jaar uitgereikt.

Nieuwe voorzitter Boerderij Educatie Limburg

Boerderij Educatie Limburg (BEL) heeft een nieuwe interim-voorzitter, te weten Pieter van Melick. Pieter volgt hiermee Emiel Verhaegh op als voorzitter van de educatieboeren in Limburg. Pieter heeft bestuurlijke ervaring als hoofdbestuurder van de...

Ervaring in de praktijk

Als projectleider Boerderij Educatie Limburg was ik erg benieuwd naar hoe zo'n les er nu daadwerkelijk aan toe gaat. Natuurlijk had ik door de vele positieve reacties hierbij al een beeld gevormd, maar ervaring opdoen tijdens een les en in het...